المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

هشدار واشنگتن درباره آینده کابینه نتانیاهو

هشدار واشنگتن درباره آینده کابینه نتانیاهو سفیر آمریکا در اراضی اشغالی، به دولت آمریکا برای یافتن روشی محتاطانه و دقیق جهت تعامل و همکاری با کابینه آینده تل‌آویو هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری "اکسیوس" به نقل از مقامات آمریکایی خبر داد که کاخ سفید موضوع همکاری با وزرای افراطی‌گرای کابینه آینده رژیم صهیونیستی را بررسی کرده‌است.

 

به گفته اکسیوس، سفیر آمریکا در اراضی اشغالی، به دولت آمریکا برای یافتن روشی محتاطانه و دقیق جهت تعامل و همکاری با کابینه آینده تل‌آویو هشدار داده‌است.

 

نتانیاهو که خود از شخصیت‌های افراطی صهیونیست‌هاست با گروه‌ها و شخصیت‌هایی برای تشکیل کابینه جدید ائتلاف تشکیل داده که افراطی‌گری آنان صدای واشنگتن را نیز درآورده‌است.

 

وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی به کابینه آینده بنیامین نتانیاهو به خاطر انتخاب شخصیت‌های افراطی در پست‌های حساس به شدت حمله کرد.

 

پس از افشای توافقات نتانیاهو جهت انتخاب شخصیت‌های افراطی برای پست‌های حساس در ارتش، امنیت داخلی و آموزش، این نگرانی‌هایی در اسرائیل و جهان از دولت آینده تل آویو بوجود آمد.

 

پیشتر یائیر لاپید، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی درباره تصمیم بنیامین نتانیاهو در تعیین کابینه گفت: ​شاهد تشکیل کابینه‌ای کاملا جنون آمیز در اسرائیل هستیم. لاپید خطاب به طرفداران حزب نتانیاهو گفت: شما که در انتخابات به لیکود رای دادید آیا چنین خواسته‌هایی داشتید؟ حال چنین فردی با این اندیشه‌های تاریک برای شما‏ و دخترانتان تصمیم خواهد گرفت؟ آیا این مسائل را برای اسرائیل می‌خواستید؟

 

حتی بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم هشدار داد انتقال اداره یگان نیرو‌های مرزبانی مستقر در کرانه باختری به وزارت امنیت داخلی که بن غفیر مسئولیت آن را برعهده خواهد گرفت، امنیت این رژیم را مخدوش می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار